Řidič MKD

26. 1. 2022

Přijmeme řidiče kamionu

Opět rozšiřujeme náš vozový park a hledáme řidiče MKD na HPP i brigádně. Přepravujeme obytné, skladové a odpadní kontejnery, zemědělské stroje a nadměrné náklady s vykládkou převážně v Německu, Francii, Holandsku a Belgii, včetně zpětného vytížení. Naší výhodou je přeprava na delší vzdálenosti (nad 1000 km). Veškeré přepravy jsou realizovány s daným termínem nakládky a vykládky a tím odpadají čekací doby při samotném naložení a složení = vysoká efektivita využití času stráveného na cestách, bez víkendů ve světě. Přepravy jsou převážně expedovány přímo na sklad ke konečnému zákazníkovi. Požadujeme řidiče s řidičským průkazem se skupinou C+E včetně profesního průkazu (pokud nemáte, zajistíme) a digitální karty řidiče. Zkušenosti vítáme, začátečníky rádi zaškolíme. Nabízíme zajímavé platové ohodnocení 45 000 až 65 000 Kč, individuální přístup, možnost ubytování, náborový příspěvek 20 000 Kč, věrnostní příspěvek.

Pokud Vás tato pracovní pozice zaujala, zašlete prosím Váš životopis na emil. adresu, popř. volejte na telefonní číslo:

pecenka@jasno.eu    +420603144919